Overál

Overál >> Maniaxtreme női ruha webáruház, webshop

Miért szeretjük az overált?


Az overálok és a rövid szárú egyrészesek továbbra is rendkívül divatosnak számítanak, ám sokan még mindig nem békültek ki ezekkel a karakteres ruhadarabokkal. Mostani bejegyzésünkben eláruljuk, miért is olyan szerethetőek – azt ajánljuk, olvass tovább, mert könnyen lehet, hogy segítünk a szívedbe zárni őket!

Olvass tovább --->

Oldal:   / 3   Következő

Oldal:   / 3   Következő

Overál >> Maniaxtreme női ruha webáruház, webshop

Női overálok között megtalálhatóak a capri női overálok, hosszú női overálok, Redial overálok, mintás női overálok, nyári lenge és farmeroverálok egyaránt. Az overál kedvelt viselet minden évszakban, a fiatal és idősebb hölgyek körében egyaránt. Egy overál lehet elegáns, alkalmi, vagy lehet párducmintás, fiatalos és vagány. Az overál kategóriában minden korosztály megtalálja a hozzá illő darabot. Érdemes kiegészítőt, övet vagy bizsu ékszereket választani új overálunk mellé. Figyelmébe ajánljuk saját gyártású SYL overálok nagy kínálatát, legyen az rajt mintás kockás változat neon pink vagy neon egyszínű anyaggal kombinálva, csipke hátú overál, zsabós overál. Számtalan kombinációban és fazonban készíthetünk női overált.

Az overál viselete az overál fazonjának, színvilágának függvényében lehet alkalmi viselet, nyári lenge öltözék, de készítenek alkalmi overálokat is a hölgyek részére. A maniaxtreme női ruha webáruház kínálatában rendszerint újabbnál újabb, divatosabbnál divatosabb női overálok várják az internetes vásárlókat. Kínálatunkban nyáron legfőképpen csőtopos, spagettipántos overálok, az éppen aktuális divat diktálta színekben - akár neon színű overálok, mintás overálok, csipkével, csatokkal, strasszokkal díszített overálok kaphatóak nagy választékban. Télen mindenképpen hosszú ujjú overált válasszunk magunknak, de egy partyn, egy bulin mindig divatosak maradhatunk a rövid ujjú, de bokáig érő overálunkban. A jó időben - nyáron viseljünk pamut, viszkóz capri overált, vagy egészen mini shortos overált. Dekoltázsát tekintve számos verzióban elkészíthető az overál, lehetnek vízesés dekoltázsú, V-nyakú, csőtopos női overálok, de lehet csónaknyakú overálunk, muszlinnal díszített overálunk egyaránt.